مشکل جدید برای تیم قلعه‌نویی؛ خطر کسر ۶ امتیاز بیخ گوش تراکتورسازی

مشکل جدید برای تیم قلعه‌نویی؛ خطر کسر ۶ امتیاز بیخ گوش تراکتورسازی

فیفا به تراکتورسازی برای شکایت تونی اولیورا اخطار داد.

به‌ گزارش اخترنیوز ، تراکتورسازی تبریز که شب گذشته (پنجشنبه) متوجه شد از سوی فیفا برای نقل‌ و انتقالات زمستانی محروم شده، بار دیگر از این نهاد برای رسیدگی به شکایت سرمربی سابق سرخپوشان تبریزی اخطار گرفت.

تونی اولیویرا، سرمربی سابق سرخپوشان تبریزی در نیم فصل لیگ پانزدهم از این باشگاه شکایت کرده و فیفا نیز ۹ روز به تراکتورسازان فرصت داده است تا بتوانند مطالبات این سرمربی پرتغالی را پرداخت کرده و رضایت او را جلب کنند.

اگر مسئولان این باشگاه نتوانند طی این ۹ روز، رضایت سرمربی سابق خود را جلب نمایند این نهاد از آنها شش امتیاز کسر می‌کند و تراکتورسازان بار دیگر از سوی فیفا جریمه می‌شوند.

مطالب مرتبط با پست جاری

نظرات

کد امنیتی رفرش
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما